Paniekknop: Een Real Life-Saver
Nog steeds gebruik maken van het vreselijke walkie-talkie-systeem, waardoor patrouillebeheerders discreet niet een waarschuwing kunnen versturen door het luide geluid dat door het apparaat wordt uitgestoten of de af en toe slechte signaaltransmissie? Laten we al de bovengenoemde tegenvallers voor een ogenblik negeren en uzelf de volgende vraag stellen: hoe lang denkt u dat het nodig is een walkie-talkie te doen om een ​​noodalarm uit te sturen? In een minuut of zelfs 30 seconden? Dat gezegd hebbende, veel omstandigheden kunnen binnen 30 seconden gebeuren, laat staan ​​een minuut; Dwz een slip op een natte vloer, machine ongelukken of misschien het afschuwelijke mugging incident.
Daarom is TimeTec Patrol's Panic Button-functie ontworpen om geactiveerd te worden binnen een snelle 3 seconden tijdsperiode. Dit is ongeveer de hoeveelheid tijd die u nodig heeft om deze pagina op te geven en u kunt u voorstellen hoe dit betrekking heeft op een feitelijke noodsituatie. Wat we hopen te bereiken is het mogelijk om onmiddellijk te helpen bij het uitvoeren van een levensbedreigend scenario. Wanneer geactiveerd wordt, behalve een alarmgeluid van de Smartphone, worden ook meldingen over de plaats van de vermeende patrouillebescherming door het systeem verzonden, waardoor de toezichthouders in de buurt van en veraf aan de leiding worden gebracht. Voor een meer subtiele aanpak zoals eerder vermeld, kan de stille modus worden geselecteerd om een ​​veel minder opdringerige methode te waarborgen bij het opvragen van backup allen zonder ongewenste aandacht aan de gebruiker te trekken. Wat de connectiviteit betreft, is TimeTec Patrol in het netwerk aangesloten zolang er een internetverbinding is, die zeker niet moeilijk is om te komen in dit moderne digitale tijdperk.

Hier zijn enkele mogelijke voorbeelden waarin de functie Panic Button handig kan komen:

  Situatie 1:
Deze functies kunnen uw levens redden. Nee, we bedoelen het letterlijk! Met TimeTec Patrol kunnen de wachters op de 'Panic Button' in hun respectieve smartphones tikken en binnen 3 seconden wordt het alarmgeluid geactiveerd, evenals meldingen worden doorgestuurd naar de verantwoordelijke leidinggevenden, waardoor iedereen in de buurt van een dringende zaak wordt gewaarschuwd. Aan de andere kant kunnen beveiligingspersoneel ook onmiddellijk een melding van de vermeende incidenten indienen door de handige functie 'Rapportincidenten' die in de software zijn opgenomen. Daarnaast kunnen bewakers zelfs foto's samenstellen met het rapport om te vergemakkelijken bij het uitleggen van de af en toe ingewikkelde situatie.
  Situatie 2:
Op een winderige dag in een ongelukkige gebeurtenis, gebeurde er een enorme boomtak om af te komen en landde op een nabijgelegen waterpijp waardoor lekkage in het getroffen gebied leek. Een beveiligingswachter die doorgaat, kan de autoriteiten onmiddellijk signaleren door de Panic Button in TimeTec Patrol te activeren. Niet alleen zal het alarmgeluid op de smartphone gaan, waardoor zowel de nabijgelegen patrouillepersoneel als de voetgangers van het ernstige gevaar worden gewaarschuwd, maar ook de wacht kan foto's van de tragedie bevatten, waardoor kostbare tijd wordt besparen om de reeds ingewikkelde situatie te verklaren.
Echter, zoveel als wij u van deze functie gebruik maken, dient te worden opgemerkt dat deze functie alleen moet worden ingezet wanneer er werkelijke hulp nodig is en niet onverantwoord behandeld moet worden. Zeg de Panic Button in de I-Neighbour Mobile Application , waardoor het op maat is voor bewoners die een snelle optie nodig hebben bij het contact met de omringende bewakers om hulp.

Anderzijds, voor beveiligingsbedrijven die geïnteresseerd zijn in het verder onderzoeken met TimeTec Patrol, geven we elk account een GRATIS 30-daagse proef van TimeTec Patrol voor u om alle voordelen van cloud- en mobiele technologie te ervaren. Geef TimeTec Patrol een poging! Wij zijn ervan overtuigd dat u verbaasd wordt over wat we aanbieden.

Voor meer informatie over TimeTec Patrol trial, klik hier of email ons op info@timeteccloud.com .