Панически бутон: реален спасителен живот
Все още се използва ужасната уоки-токийска система, при която патрулните пазачи не могат да изпращат предупреждение дискретно поради силния звук, излъчван от устройството, или понякога слабото предаване на сигнала? Да пренебрегнем за миг всички горепосочени неуспехи и да си зададем въпроса: от колко време смятате, че е необходимо уоки-токи да изпрати сигнал за бедствие? След минута или дори 30 секунди? Това каза, че много обстоятелства могат да се случат в рамките на 30 секунди, да не говорим за минута; Т.е. приплъзване на мокър под, трудова злополука или може би ужасяващ инцидент.
Ето защо функцията за паник бутон на TimeTec Patrol е проектирана да бъде активирана в рамките на 3 секунди. Това е приблизително времето, необходимо за влизане в тази страница и представете си как това се отнася до действителна авария. Това, което се надяваме да постигнем, е да позволим незабавна помощ в случай на животозастрашаващ сценарий. При активиране, различно от алармения звук, излъчван от смартфона, известията за местоположението на предполагаемия патрулен страж също ще бъдат изпратени по цялата система, като по този начин се предупреждават надзирателите, които отговарят в близост и далеч. За по-фин подход като позоваване по-рано може да се избере мълчалив режим, за да се осигури много по-малко натрапчив метод при извикване на резервно копие, без да се обръща нежелано внимание на потребителя. Що се отнася до свързаността, TimeTec Patrol е включен в мрежата, стига да има интернет връзка, което определено не е трудно да се случи в тази модерна цифрова епоха.

Ето някои възможни примери, в които функцията за паник бутон може да бъде полезна:

  Ситуация 1:
Тези функции могат да ви спасят. Не, това означава буквално! С TimeTec Patrol стражарите могат да натиснат бутон "Panic" в рамките на съответните си смартфони и след 3 секунди звукът на алармата ще бъде активиран, както и уведомленията да бъдат изпратени на отговорните надзиратели, като по този начин предупреждават всеки наблизо за спешен въпрос. От друга страна, служителите по сигурността също могат да изпращат доклад за предполагаемите инциденти незабавно, благодарение на удобната функция "Доклад за инциденти", включена в софтуера. Освен това стражите дори могат да включат снимки заедно с доклада, за да улеснят обясняването на случаите на усложнения.
  Ситуация 2:
В един ветровит ден в несполучлив ход на събитието, огромен клон на дърво се счупи и се приземи на близката водопроводна тръба, като по този начин причини изтичане в засегнатата зона. Предпазната охрана може незабавно да сигнализира отговорните органи, като активира бутона за паника в TimeTec Patrol. Не само звукът на алармата ще спре на смартфона, като по този начин предупреди както близките патрулни щабове, така и пешеходците от сериозната опасност, но и охраната може да включва снимки на трагедията, като по този начин спестява ценно време, за да обясни вече сложната ситуация.
Обаче, доколкото ни харесва да използвате тази функция, трябва да отбележим, че тази характеристика трябва да се използва само когато има истинска нужда от помощ и не трябва да се работи безотговорно; Че бутонът за паника е включен в приложението i-Neighbor Mobile Application , при което той е съобразен с изискванията на местните жители, които изискват бърза възможност да се свържат с околните патрулни стражи за помощ.

От друга страна, за компании, занимаващи се със сигурността, които се интересуват от по-нататъшното проучване с TimeTec Patrol, ние даваме на всяка сметка безплатна 30-дневна пробна версия на TimeTec Patrol, за да изпитате всички предимства на облачната и мобилната технология. Дайте на TimeTec Patrol опитайте! Ние сме уверени, че ще бъдете изумени от това, което трябва да предложим.

За повече информация относно опита на TimeTec Patrol, моля, кликнете тук или ни пишете на info@timeteccloud.com .