TimeTec Patrol
Wat is TimeTec Patrol
TimeTec Patrol Solution
TimeTec Patrol gebruikt Near-Frequency Communication (NFC) en Bluetooth Low Energy (BLE) -apparaat; Baken met Cloud computing-technologie om beveiligingsbedrijven te voorzien van een effectieve patrolling-app op Android-smartphones. Tijdens patrouillesessies gebruiken bewakers de app als een hulpmiddel en moet hij op NFC-controlepunten of scans op Beacons-controlepunten tikken om de locatie en tijd op die specifieke locatie te bevestigen. Met deze app kunnen patrouillerende bewakers ook incidenten rapporteren, foto's verzenden, updates in realtime aanbieden of een SOS-noodbericht aanvragen bij de verantwoordelijke manager om te allen tijde een hoog beveiligingsniveau te handhaven.

TimeTec Patrol is beschikbaar voor alle standaard smartphones met Android die zijn ingebed met NFC-technologie en / of Bluetooth Low Energy (BLE) -technologie omdat de controlepunten die compatibel zijn met TimeTec Patrol NFC-tags en bakens zijn.

Met TimeTec Patrol kunnen beveiligingsbedrijven een gemoedsrust hebben om te weten dat de app alle patrouilleactiviteiten bijhoudt, waardoor er niets verloren gaat in vertaling, er wordt zelfs niet een minuut voor rekening gebracht.

Wanneer veiligheid inderdaad jouw zaken is; Krijg je beleggingen de moeite waard.

KRIJG NU GRATIS PROEF!