Какво е TimeTec Patrol
TimeTec Patrol Solution
TimeTec Patrol използва устройство за близкочестотна комуникация (NFC) и Bluetooth с ниска енергийна ефективност (BLE); Beacon с Cloud Computing технология, за да осигури на фирмите за сигурност ефективно патрулиращо приложение на Android смартфони. По време на обиколките на патрулните служители охраната ще използва приложението като инструмент и трябва да докосне телефона на контролни пунктове NFC или сканира за контролни пунктове за местоположение, за да потвърди местоположението и времето на това място. Това приложение също така позволява на патрулиращите охранители да докладват инциденти, да изпращат снимки, да предоставят актуализации в реално време или да поискат съобщение за бедствие на SOS на отговорния мениджър, за да поддържат високо ниво на сигурност по всяко време.

TimeTec Patrol е наличен за всички стандартни смартфони с Android, които са вградени в технологията NFC и технологията Bluetooth Low Energy (BLE), тъй като контролните пунктове, съвместими с TimeTec Patrol, са NFC тагове и Beacons.

С TimeTec Patrol фирмите за сигурност могат да имат спокойствие, знаейки, че приложението проследява всички дейности на патрулиращите охранители, като не оставя нищо загубено в превода, дори и една минута не е забелязана.

Когато сигурността наистина е вашият бизнес; Да си струвате инвестициите си.

ПОСЛЕДНО ДОБАВЯНЕ
Нашите уеб сайтове
© 2019 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.