Apakah TimeTec Patrol?
Penyelesaian Patrol TimeTec
TimeTec Patrol menggunakan teknologi Near Frequency Communication (NFC) dan teknologi pengkomputeran Cloud untuk menyediakan firma keselamatan dengan aplikasi rondaan yang berkesan pada Android NFC yang menggunakan smartphons. Semasa pusingan rondaan, pengawal akan menggunakan aplikasinya sebagai alat dan dia perlu mengetuk telefon di pusat pemeriksaan NFC untuk mengesahkan lokasi dan masa di lokasi tertentu. Aplikasi ini juga membolehkan pengawal rondaan untuk melaporkan insiden, menghantar foto, memberikan maklumat terkini dalam masa nyata atau meminta mesej kesusahan SOS kepada pengurus yang bertanggungjawab untuk mengekalkan tahap keselamatan yang tinggi pada setiap masa.

TimeTec Patrol boleh didapati untuk semua telefon pintar standard dengan Android yang tertanam dengan teknologi NFC kerana titik pemeriksaan yang serasi dengan TimeTec Patrol adalah tag NFC.

Dengan TimeTec Patrol, syarikat-syarikat keselamatan boleh mempunyai ketenangan fikiran mengetahui bahawa aplikasi ini menjejaki semua aktiviti pengawal rondaan, meninggalkan apa-apa yang hilang dalam terjemahan, bahkan satu minit tidak dapat dipertanggungjawabkan.

Apabila keselamatan sememangnya perniagaan anda; Dapatkan pelaburan anda seketika.

PERCUMA PERCUMA SEKARANG!