Vergelijking
Handmatige Guard Patrol TimeTec Patrol
Vaste schema is handmatig toegewezen
Zonder een systeem voor het voorbereiden van de routeplannen die automatisch en discreet op de dag van de individuele wacht worden verdeeld, moet de super alles voorbereiden op voorhand de hele routes op de dag van de dienst toegewezen. En dit zou een bedreiging kunnen vormen voor de beveiliging, omdat de bewakers de plannen voor vreemdelingen met dubieuze plannen kunnen blootleggen. Zonder de mogelijkheid om de geplande routes gemakkelijk te veranderen, is de super meestal de gebruikelijke routes volgen om de zaken makkelijker te maken.
Willekeurig en gedraaid programma voorbereid online
Met de TimeTec Patrol kan de super de patrouille routes voorstellen die slechts één voor één worden geopenbaard wanneer de wacht van start gaat, zonder een route te voltooien. De wacht weet niet wat de volgende taak zal zijn. Dit zorgt ervoor dat het beveiligingsplan niet wordt blootgesteld aan onbevoegden en zorgt voor een gemoedsrust voor de klanten. De begeleider kan de schema's gemakkelijk willekeurig randomiseren zonder de effectiviteit van beveiligingsoperaties in gevaar te brengen.
Onjuiste handmatige records
De afwezigheid van een geautomatiseerd systeem om de bewakingstour te volgen, zal het bedrijf blootstellen aan oneerlijke en onjuiste records van de guard tour. Wachten kunnen routes door slechte weersomstandigheden overslaan of gewoon omdat ze niet willen gaan naar moeilijke plaatsen zoals bovenaan het gebouw. Echter, zonder de rondes te doen, kunnen ze nog steeds de plicht rapporteren zoals gedaan, alleen voor de formaliteit ervan. Dit zal niet alleen een veiligheidsplan opleggen, maar het kost ook de huurbedrijf de betaling aan de beveiligingsmaatschappij / bewakers verspild.
Nauwkeurig overzicht van de wachtroute
TimeTec Patrol zorgt ervoor dat elke door de onderneming toegewezen route door de bewaker wordt getoetst en gecontroleerd. Elke route die door de wachters wordt overgeslagen, zal ze geen andere route doorvoeren omdat het systeem de volgende route niet zal vertellen zonder dat ze de huidige route voltooien. Vandaar dat de klant, het beveiligingsbedrijf en de bewakers weten dat het systeem altijd aan het kijken en eisen dat zij hun taken goed uitvoeren.
Tijdens de Tour verdwijnen de wachten
Er is geen manier om de bewaking van de bewakers tijdens de patrouillesessies te kennen, alhoewel ongeveer de leidinggevende het gebied van de patrouille zou kennen, want na de toewijzing van de tour gaan de bewakers verder met hun taken en verdwijnen ze helemaal niet om ze te traceren.
Het kennen van de exacte locaties van de wachten bij alle tijden
TimeTec Patrol kan de locatie van elke wacht bepalen door de geolocation-tag in de smartphone in te schakelen. Bij het hoofdkantoor van de veiligheid kan de superieure onmiddellijk contact opnemen met de bewakers als de bewakers niet zijn gevestigd in hun toegewezen locaties of taken, en deze functie kan ook gebruikt worden in noodgevallen om de wacht onmiddellijk te lokaliseren.
De Tour Routes zijn vast
Zonder een systeem te kunnen communiceren met de wachters aan de dienst, kan de leidinggevende hen niet alles op de toegewezen routes toewijzen, ongeacht de noodgevallen of dringende eisen.
Toegewezen extra vergoeding / roetes toegewezen
Een direct bericht kan naar de smartphone van de wacht worden gestuurd via de TimeTec Patrol app om hen een nieuwe taak te geven op basis van een aantal dringende eisen van bijvoorbeeld een huurder dat de wacht de wacht moet controleren om te controleren of er een melding is van een abnormale geluidsoverlast van het huis. of enz.
Tijd Details zijn niet beschikbaar
Manueel Guard Patrol System geeft u niet de tijd tussen de controlepunten, maar alleen de start- en eindtijd. De bewakers die bijvoorbeeld een uur krijgen om 15 checkpoints te voltooien, kunnen freestyle op de timing zolang ze alle checkpoints binnen de gegeven tijd voltooien. Het nadeel van freestyling is het feit dat de bewakers kunnen doen wat ze willen tussen 'free' tijden voor de eindtijd komt.
Tijd Details zijn beschikbaar voor meer effectieve patrouilletour.
TimeTec Patrol biedt de bewakers specifieke wensen om van een controlepunt naar een andere te gaan. Eventuele late inchecken op eventuele controlepunten wordt aan het systeem gemeld en de bewakers moeten goede redenen hebben om de vertraging te verklaren.
Post Incident Report
Handmatig systeem kan geen melding maken van de incidenten zoals het gebeurt en alles zal gedaan worden nadat de patrouille is voltooid en de rapportage wordt meestal mondeling of schriftelijk gedaan aan hun superieuren op basis van het geheugen of de bewakers verbeelding.
Rapportering van incidenten zoals het gebeurt
TimeTec Patrol biedt de wachters een stopcontact om incidenten te melden tijdens de patrouilleverplichting. De bewakers kunnen snapshots van de incidenten verstrekken als bewijsmateriaal voor de claim.
Walkie Talkie voor noodgevallen
Het handmatig systeem gebruikt meestal walkie-talkie voor noodgevallen, maar de bewakers moeten uitleggen aan het hoofdkantoor wat er gebeurt voordat hulp kan worden verzonden.
SOS Made Easy
Met TimeTec Patrol kunnen de wachters op de paniekknop op de smartphone tikken en binnen 3 seconden wordt het alarmgeluid van de telefoon uitgestuurd om mensen in de buurt te waarschuwen. Tegelijkertijd stuurt de telefoon een bericht aan de toezichthouder die verantwoordelijk is voor de locatie van de bewaker en kan de hulp onmiddellijk worden verzonden. De stille modus kan ook worden geselecteerd om discreet terug te vragen zonder zichzelf op te sporen wanneer indringers worden gedetecteerd.
ROI is niet verantwoord
Wachten worden simpelweg betaald op basis van hun geklokte tijd, zonder rekening te houden met hun effectiviteit / productiviteit / efficiëntie. U betaalt misschien voor Patrol Guard System, dat uw voorwaarde niet beveiligt.
ROI is duidelijk
Wachten worden betaald op basis van de door u ingevulde dienstregelingen en plichten. Hun effectiviteit / productiviteit / efficiëntie kan worden gezien door middel van de gegenereerde rapporten en ervoor zorgen dat uw lokalen bewaakt en beveiligd zijn op elk geplande uur.
KRIJG NU GRATIS PROEF!