perbandingan
Patrol Pengawal Manual Patrol TimeTec
Jadual Tetap yang Ditugaskan secara manual
Tanpa sistem untuk menyediakan jadual laluan untuk diedarkan pada siang hari kepada pengawal individu secara automatik dan budi bicara, super perlu menyediakan segala-galanya terlebih dahulu yang diberikan keseluruhan laluan pada hari tugas. Dan ini boleh menimbulkan ancaman kepada keselamatan kerana pengawal sebenarnya boleh mendedahkan jadual kepada orang asing dengan rancangan yang meragukan. Tanpa keupayaan untuk menukar laluan yang dijadwalkan dengan mudah, super cenderung mengikuti laluan biasa untuk membuat perkara lebih mudah bagi mereka untuk mengurus.
Jadual rawak dan berputar disediakan dalam talian
Dengan TimeTec Patrol, super boleh menjadualkan laluan rondaan yang hanya akan didedahkan satu persatu apabila pengawal memulakan tugasnya, tanpa menyelesaikan satu laluan, pengawal tidak akan tahu apa tugas seterusnya. Ini akan melindungi pelan keselamatan daripada didedahkan kepada orang yang tidak dibenarkan dan memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan. Penyelia dengan mudah boleh meramalkan jadual tanpa menjejaskan keberkesanan operasi keselamatan.
Rekod Manual Tak Bisu
Ketiadaan sistem automatik untuk memantau lawatan pengawal akan mendedahkan syarikat itu kepada rekod tidak jujur ​​dan tidak tepat dalam lawatan penjaga. Pengawal boleh melangkau laluan kerana cuaca buruk atau hanya kerana mereka tidak mahu pergi ke tempat yang sukar seperti puncak bangunan. Walau bagaimanapun, tanpa melakukan pusingan, mereka masih boleh melaporkan tugas yang dilakukan hanya untuk formaliti itu. Ini bukan hanya meletakkan pelan pada pelan keselamatan tetapi juga kos syarikat penyewa membazir bayaran kepada syarikat / pengawal keselamatan.
Tinjauan Tepat Tour Guard
TimeTec Patrol memastikan bahawa setiap laluan yang diberikan oleh syarikat itu dilayari dan diperiksa oleh pengawal. Sebarang laluan yang dilangkau oleh pengawal tidak akan memajukan mereka laluan lain kerana sistem itu tidak akan memberitahu mereka laluan seterusnya tanpa mereka menyelesaikan semasa. Justeru, pelanggan, syarikat keselamatan dan pengawal tahu bahawa sistem sentiasa memerhatikan dan menuntut agar mereka menjalankan tugas dengan betul.
Semasa Tour The Guardes Hilang
Tidak ada cara untuk mengetahui di mana para penjaga semasa sesi rondaan walaupun kira-kira penyelia akan mengetahui kawasan peronda itu, kerana selepas penugasan lawatan, pengawal meneruskan tugas mereka dan hilang tanpa cara untuk mengesannya.
Mengetahui Lokasi Tepat Pengawal Pada Semua Masa
TimeTec Patrol boleh mencari di mana setiap pengawal dengan membolehkan tag geolokasi di telefon pintar. Di ibu pejabat keselamatan, atasan boleh menghubungi pengawal segera jika pengawal tidak terletak di lokasi atau tugasan mereka yang ditetapkan, dan ciri ini juga boleh digunakan semasa kecemasan untuk mencari penjaga segera ..
Laluan Lawatan Tetap
Tanpa sistem untuk berkomunikasi dengan pengawal yang bertugas, penyelia tidak boleh memberikan mereka apa-apa yang baru dari laluan pelancongan yang diberikan tanpa mengira keperluan kecemasan atau mendesak.
Menunaikan Kewajipan / Laluan Tambahan Di Atas Kewajipan
Mesej langsung boleh dihantar ke telefon pintar penjaga melalui aplikasi Patrol TimeTec untuk memberi mereka tugas baru berdasarkan beberapa keperluan segera dari contoh apabila penyewa memerlukan pengawal untuk menyemak unit mereka kerana seseorang melaporkan pendengaran bunyi tidak normal yang berasal dari rumah atau sebagainya
Butiran Masa tidak boleh didapati
Sistem Patrol Pengawal Manual tidak akan memberi anda masa di antara pusat pemeriksaan, tetapi hanya masa permulaan dan akhir. Para pengawal yang diberikan sebagai contoh satu jam untuk menyelesaikan 15 pusat pemeriksaan boleh gaya bebas pada waktu selagi mereka menyelesaikan semua pos pemeriksaan dalam masa yang diberikan. Kelemahan freestyling adalah hakikat bahawa pengawal boleh melakukan apa sahaja yang mereka suka di antara "percuma " kali sebelum masa tamat.
Butiran Masa Akan Datang untuk Lawatan Patroli Lebih Berkesan.
TimeTec Patrol menyediakan pengawal dengan tempoh tertentu untuk mereka pergi dari satu pos pemeriksaan ke yang lain. Sebarang daftar masuk lewat ke mana-mana pusat pemeriksaan akan dilaporkan ke sistem dan pengawal perlu mempunyai alasan yang baik untuk menjelaskan penangguhan.
Laporan Insiden Pos
Sistem manual tidak mempunyai cara untuk melaporkan kejadian seperti yang berlaku dan semua akan dilakukan selepas rondaan selesai dan pelaporan biasanya dilakukan secara lisan atau dengan pernyataan bertulis kepada atasan mereka berdasarkan ingatan atau imaginasi pengawal.
Pelaporan Insiden Sebagaimana Terjadi
TimeTec Patrol menyediakan outlet untuk pengawal untuk melaporkan sebarang insiden semasa tugas rondaan seperti yang berlaku. Pengawal boleh memberikan gambar kejadian sebagai bukti yang menyokong tuntutan.
Walkie Talkie Untuk Kecemasan
Sistem manual biasanya menggunakan walkie-talkie untuk sebarang kecemasan tetapi pengawal perlu menjelaskan kepada ibu pejabat apa yang terjadi sebelum bantuan dapat dikirimkan.
SOS Made Easy
Dengan TimeTec Patrol pengawal boleh mengetuk butang Panik pada telefon pintar dan dalam 3 saat bunyi penggera akan dipancarkan dari telefon untuk memberi amaran kepada orang yang berdekatan. Pada masa yang sama telefon akan menghantar mesej kepada penyelia yang bertanggungjawab dengan lokasi pengawal dan bantuan dapat dihantar segera. Mod senyap juga boleh dipilih untuk meminta kembali dengan berhati-hati tanpa menarik perhatian diri apabila penceroboh dikesan.
ROI tidak dipertanggungjawabkan
Pengawal hanya dibayar berdasarkan masa yang ditetapkan tanpa mengambil kira keberkesanan / produktiviti / kecekapan mereka. Anda mungkin membayar untuk Sistem Pengawal Patrol yang tidak menjamin premis anda.
ROI adalah jelas
Pengawal dibayar berdasarkan jadual dan tugas selesai. Keberkesanan / produktiviti / kecekapan mereka dapat dilihat melalui laporan yang dihasilkan dan memastikan premis anda dijaga & dijamin pada setiap jam yang dijadualkan.
PERCUMA PERCUMA SEKARANG!