Beheer uw personeelsbestand verlaat makkelijk met TimeTec Leave
Effectieve Time Out, Productieve Tijd In
Het beheren van een beveiligingsbedrijf stelt een aantal andere uitdagingen voor zijn beheerders in, omdat het bedrijf mensen met verschillende achtergronden en deskundigen moet beheren, die niet alleen van beveiligingswachters, maar ook andere medewerkers omvat, inclusief medewerkers van management, sales team, admin, finance Enz. Naast het plannen van hun werkplannen, omgaan met roterende verschuivingen en nog veel meer problemen, moet het management ook administratieve zaken behandelen die voortvloeien uit de afdeling human resources zoals verlof en aanwezigheid. TimeTec Leave is een geweldig hulpmiddel om bedrijven te helpen hun verlof makkelijk te beheren via zijn web-oplossing en mobiele app. Om een ​​betere efficiëntie en een hoog ROI te behalen, abonneren op TimeTec Leave Now en leer hoe u het beheer van het verlof voor alle medewerkers onder een platform sneller en nauwkeuriger maakt en gebruik maakt van de geweldige functies voor uw bedrijf!
Tik op een medewerkersprofiel over alle TimeTec-oplossingen
Als u een van de TimeTec-oplossingen gebruikt, zoals TimeTec Patrol of TimeTec TA; Goedkeuring van TimeTec Leave zal makkelijker zijn doordat u hetzelfde medewerkersprofiel kunt gebruiken dat is vastgesteld op andere oplossingen, op TimeTec Leave, waardoor u de behoefte aan profielduplicatie onder elk platform elimineert. Zorg er niet voor dat de informatie over uw bestaand profiel nauwkeurig en consistent zal zijn. Daarom biedt u het gemak op zijn best!
TimeTec Leave Benefits
Gooi handmatige procedures weg en bespaar tijd
TimeTec Leave is volledig geautomatiseerde oplossing die applicaties, goedkeuringen en details van verlof online behandelt en het bevat een App die alles makkelijk toegankelijk en praktisch maakt.
Bevordert de discipline en zorgt voor een onafhankelijk werkomgeving
De oplossing die wordt ondersteund door het beleid van de onderneming kan de nauwkeurigheid vergroten en ervoor zorgen dat de medewerker zelfstandig voldoet aan discipline in elke organisatie.
Onmiddellijke toegang tot ontslagenrecords
Manager / HR-personeel heeft direct toegang tot archieven van de verlofgeschiedenis van de werknemers, waardoor zij de activiteiten van verlof kunnen achterlaten voor verschillende doeleinden.
Eenvoudig Payroll Management
Beoordeel de prestaties van de medewerkers en help met de berekening van de loonlijst met de beschikbare rapporten die beschikbaar zijn en filter de informatie naar uw voorkeur.
Wind-down de werklast
Aangezien alles geautomatiseerd is, kunnen werkgevers / werknemers de handmatige procedures overslaan en op een gecentraliseerd punt komen om verloftoepassingen / goedkeuringen uit te voeren.
Beheer project- / taak deadlines
Helpt managers om inzicht te hebben in verlofpatronen van de medewerkers om de werklast succesvol te beheren om aan het project / de deadline te voldoen.
Transparant eerlijk gedrag
Zorg ervoor dat alle verlof applicaties / goedkeuringen nauwlettend worden gecontroleerd en opgenomen om elke vorm van vooroordeel of partijdigheid te vermijden.
Blijf uit de wettelijke problemen
Configureer conformiteitsinstellingen volgens uw juridisch beleid van uw bedrijf / land, bijvoorbeeld maximaal in aanmerking komend jaarlijks verlof, medisch verlof, pensioenvermindering, enz.
  FAQ  
Op Algemene problemen
1.  Is lokale ondersteuning voor TimeTec Solution beschikbaar?

Ja. TimeTec heeft meer dan 200 geautoriseerde resellers in ongeveer 120 landen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, Skype, GoogleTalk 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door service.

2.  Waar is de locatie van TimeTec Solution Server?

Momenteel is de TimeTec platform gelegen in West Californië, Verenigde Staten van Amerika.

3.  Heeft u uw eigen cloud-platform, of u werkt met een externe leverancier?

TimeTec werkt momenteel samen met Amazon EC2 die optreedt als onze Cloud platform provider.

4.  Wat is de uptime garantie voor TimeTec?

Klik hier voor meer informatie.

5.  Hoe veilig zijn mijn gegevens op uw cloud?

Maak je geen zorgen, we zetten de nodige voorzorgsmaatregelen om uw gegevens veilig te houden en we hebben voldoende herstelplannen getroffen om uw gegevens te beheren in onze cloud.

6.  Moet ik systeemvereisten voldoen om gebruik TimeTec Leave?

Gelukkig, nee. TimeTec Leave werkt in alle browsers en alle mobiele apparaten.

7.  Waar kan ik kopen TimeTec Leave? Als ik in het buitenland, kan ik nog steeds gebruik van uw product?

In deze wolk tijdperk, zolang je een internetverbinding hebt, ons product is er en je kunt overzien dingen ook al bent u weg bent.

8.  Is TimeTec Laat beschikbaar in mijn regio?

Ja het is, want TimeTec Leave is een cloud-base-systeem, het is wereldwijd beschikbaar op het internet te allen tijde toegankelijk.

Services en Features
1.  Kan ik direct een melding wanneer werknemers hun verlofaanvraag indienen?

Ja. Oversten zal een push notificatie ontvangen en ook mailen voor alle verlofaanvragen.

2.  Hoe maak ik verlofaanvraag goedkeuring?

Vink het verzoek via TimeTec Leave app of web en goed te keuren. Details van het verlof en de lijst van goedkeurders zijn beschikbaar als verwijzing.

3.  Kan ik boekte bladeren van andere werknemers te zien?

Ja. Alle bladeren worden weergegeven in een kalender voor de werknemers uitzicht.

op Payment
1.  Ik heb geen vertrouwen in online betalingen. Kan ik andere betaalmogelijkheden gebruiken?

Ja. U kunt betalen aan onze lokale geautoriseerde reseller. Wij zullen uw abonnement account te activeren zodra we de betaling van de lokale reseller hebben ontvangen.

2.  Ik geef de voorkeur om te betalen in lokale valuta, wat moet ik doen?

Wij rekenen de abonnementskosten in US dollar. Als u wilt betalen met uw lokale valuta, kunt u ervoor kiezen om te betalen aan onze lokale geautoriseerde resellers. Maar het totale bedrag zou worden op basis van de toenmalige wisselkoers van de lokale valuta ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

3.  Moet ik bankkosten betalen als ik de online betaling aan u?

Nee, je hoeft alleen maar om het exacte bedrag te betalen op de facturering.

Op proef
1.  Is het gemakkelijk aan te melden voor een proef account?

Oh ja! U hoeft alleen op onze website aan te melden en een paar belangrijke details op te vullen en het is goed om te gaan. Aangezien we nog steeds TimeTec Leave ontwikkelen, kunt u uw registratie eerst indienen. We zullen u updaten wanneer de applicatie beschikbaar is voor het proces.

bij beëindiging
1.  Ben ik in staat om een ​​restitutie toen mijn bedrijf wil haar abonnement te beëindigen krijgen?

Ja, je kan de restitutie voor het ongebruikte abonnement berekend door maanden minus de administratiekosten van USD 10 en bankkosten te krijgen.

Als uw abonnementsgeld werd betaald aan onze lokale geautoriseerde reseller, moet u hen te informeren om u te helpen uw abonnement te beëindigen en je moet je geld terug te krijgen van hen.

2.  Kan ik mijn bedrijfsgegevens ophalen wanneer ons bedrijf heeft besloten TimeTec Leave Solution's abonnement te beëindigen?

Ja, we zullen u een link sturen via uw geregistreerde e-mail voor u om uw gegevens te downloaden in CSV-formaat. Het wordt aanbevolen dat u de relevante gegevens te downloaden tijdens de aflossingsvrije periode van 45 dagen. Na de aflossingsvrije periode, zullen wij uw gegevens te verwijderen uit onze server en eventuele verlies van gegevens na die aflossingsvrije periode is betreurenswaardig.

3.  Kan mijn bedrijf mijn abonnement verlengen wanneer het reeds heeft beëindigd?

Verlenging van uw abonnement is beschikbaar binnen 45 dagen bedenktijd na beëindiging is goedgekeurd. Daarna zal uw gegevens van de server verwijderd, en je moet beginnen met een nieuw abonnement en ga door alle opgezet proces opnieuw.

op Ondersteuning
1.  Hoe krijg ik technische ondersteuning voor TimeTec Leave Solution?

Stuur ons een e-mail naar support@timeteccloud.com~~V en een snelle reactie van onze support team is verzekerd. TimeTec ondersteuning is beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door.

2.  Ik ben niet bekend met TimeTec Leave Solution. Wat is de beste manier om te opstelling mijn account?

Wizard implementatie zullen er zijn om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is om de instructies te volgen en je zult in staat zijn om het opzetten van je rekening in een mum van tijd. Als in ieder geval je vast zit, de ondersteuning is beschikbaar voor hulp.

3.  Ik wil meer op TimeTec Leave Solution begrijpen. Is er een training die ik kan bijwonen?

We organiseert Webinar sessies binnenkort. U bent van harte welkom om mee te doen met meer op de oplossing te begrijpen. De sessie is gratis, maar u moet uw plaatsen te reserveren voor toetreding tot de sessie. Tijdschema voor de Webinar sessies zullen binnenkort beschikbaar worden gesteld

BEHEER VERLATEN RECHT VAN UW SMARTPHONE
Apply, Approve, Bekijk verlofkalender, Ontvang rapporten, Krijg meldingen en meer met TimeTec Leave app. Dat is gemak in je zak!

Verlaat direct vanaf uw mobiele telefoon zonder dat u een gedrukte vorm hoeft te gebruiken, waardoor u tijd en fouten kunt verminderen!

Selecteer de data uit de kalender en weet precies wanneer de crunchtijd is en wanneer zijn de beschikbare data voor de verloftoepassing om de operationele stroom niet te storen. Neem tijd af, verantwoordelijk!
Elke actie is transparant met TimeTec Leave App en dit is belangrijk om het moraal van werknemers te vergroten doorheen een organisatie.

Flexibiliteit is een gewilde factor. Daarom biedt TimeTec Leave de mogelijkheid om een ​​halfdagverlof aan te vragen voor bedrijven die het nodig hebben.

Terwijl het conventionele systeem zelden tweerichtingscommunicatie biedt, geeft TimeTec Leave deze extra controle aan de medewerker om zijn / haar goedkeurers te buzzeren voor snellere applicatie resultaten.
SUBSCRIBE AAN TIMETEC VERLATEN NU