Управлявайте работната си сила лесно с TimeTec Leave
Ефективно време, продуктово време в
Управлението на компания за сигурност поставя различни предизвикателства пред нейните администратори, тъй като компанията трябва да управлява хора с различен произход и експертиза, които се състоят не само от охранители, но и от други служители, включително служители от мениджмънта, продажбите, администрацията, финансите И др. Освен планирането на работните си графици, справянето с ротационни смени и много други въпроси, ръководството трябва да се занимава и с административни въпроси, възникващи от отдела за човешки ресурси като отпуск и присъствие. TimeTec Leave е чудесен инструмент, който помага на компаниите да управляват безпроблемно проблемите си с отпуските чрез уеб решение и мобилно приложение. За да постигнете по-добра ефективност и висока възвръщаемост на инвестициите, се абонирайте за TimeTec Leave now и да научите как да настроите управлението на отпуските за целия персонал под една платформа по-бързо и по-точно и да използвате невероятните си функции в полза на вашата компания!
Докоснете Профил на служител във всички решения на TimeTec
Ако сте използвали някоя от Solutions TimeTec, като TimeTec Patrol или TimeTec TA; Приемането на TimeTec Leave ще бъде по-лесно благодарение на факта, че можете да използвате същия профил на служителите, който е установен на други решения, на TimeTec Leave, като по този начин премахнете необходимостта от дублиране на профила между всяка платформа. Не се притеснявайте, информацията за съществуващия ви профил ще бъде точна и последователна. Следователно, предоставяйки ви удобство в най-добрия случай!
TimeTec Напускане на обезщетения
Изхвърлете ръчните процедури и спестете време
TimeTec Leave е напълно компютъризирано решение, което обработва заявления, одобрения и подробности за отпуска онлайн и се предлага с приложение, което прави всичко лесно достъпно и практично.
Продължава дисциплината и осигурява независима работна среда
Решението, подкрепено от политиките на компанията, може да повиши точността и да осигури независимостта на служителите да развиват дисциплина във всяка организация.
Непосредствен достъп до документите за напускане
Мениджърът / служителите в областта на човешките ресурси имат незабавен достъп до архивите на историята на отпуските на служителите, което им позволява да проследяват дейностите по отпускане за различни цели.
Улесняване на управлението на заплатите
Оценявайте ефективността на служителите и съдействайте при изчисляването на заплатите, като използвате полезните отчети и филтрирайте информацията според предпочитанията си.
Намаляване на работното натоварване
Тъй като всичко е автоматизирано, работодателите / служителите могат да пропуснат ръчните процедури и да стигнат до централизирана точка, за да изпълняват заявления / одобрения за отпуски.
Управление на крайните срокове на проекта / задачата
Помага на мениджърите да получават статистически данни за отпуските на служителите, които успешно управляват натоварването, за да изпълнят крайния срок на проекта / задачата.
Прозрачно справедливо поведение
Осигуряването на всички заявления / одобрения за отпуски се наблюдава и записва внимателно, за да се избегне всякаква форма на пристрастност или пристрастност.
Останете без правни проблеми
Конфигурирайте настройките за съответствие, така че да съответстват на правната Ви политика на фирмата / страната, например максимален допустим годишен отпуск, медицински отпуск, натрупване на отпуски и т.н.
  ЧЗВ  
По общи въпроси
1.  Налице ли е местната подкрепа за TimeTec решение?

Да. TimeTec има повече от 200 оторизираните препродавачи на около 120 страни. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща, Skype, GoogleTalk за 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и е целогодишна.

2.  Къде е мястото на TimeTec Solution сървър?

В момента платформата TimeTec се намира в Западна Калифорния, Съединени американски щати.

3.  Смятате ли, създаде своя собствена платформа за облак, или да работите с трета страна оператор?

TimeTec в момента работи с Amazon EC2, който действа като наш доставчик платформа облак.

4.  Каква е гаранцията за непрекъсната работа за TimeTec?

Моля, кликнете тук за повече информация.

5.  Как безопасно е моите данни на вашия облак?

Не се притеснявайте, ние разполагане на необходимите предпазни мерки, за да запазите вашите данни безопасно и имаме достатъчно планове за възстановяване, които да управляват данните си в нашия облак.

6.  Трябва ли да изпълнява системни изисквания за използване TimeTec Оставете?

За щастие, не. TimeTec Оставете работи с всички браузъри, както и всички мобилни устройства.

7.  Къде мога да купя TimeTec Оставете? Ако аз съм в чужбина, все още мога да използвате вашия продукт?

В този облак епоха, стига да имате връзка с интернет, нашият продукт е там и може да контролира нещата, въпреки че сте далеч.

8.  Дали TimeTec Оставете на разположение в моя регион?

Да, това е, защото TimeTec Оставете е облак база система, тя е на разположение в интернет по всяко време, достъпни по целия свят.

Услуги и функции
1.  Мога ли да получа незабавно известие, когато служителите подават заявление отпуск?

Да. Началници ще получат известие за предаване, а също и електронна поща за всички отпуск приложения.

2.  Как мога да направя одобрение молба отпуск?

Просто проверете искане чрез приложението TimeTec отпуск или уеб и одобрява. Подробности за отпуск и списъка на одобряващи са на разположение за справка.

3.  Дали съм в състояние да видите резервирани листа от други служители?

Да. Всички листа ще бъдат показани в календар за служителите гледка.

На Заплащане
1.  Не вярвам на онлайн плащане. Мога ли да използвам други начини на плащане?

Да. Можете да платите в нашия местен оторизиран дистрибутор. Ние ще се активира абонамента си сметка, след като получим плащане от местния дистрибутор.

2.  Аз предпочитам да плащат в местна валута, какво трябва да направя?

Ние таксуваме абонаментни такси в щатски долара. Ако бихте искали да плащат с помощта на местна валута, може да изберете да платите с нашите местни упълномощени дистрибутори. Но общата сума ще се основава на тогавашния курс на местна валута спрямо долара.

3.  Трябва ли да плащат банкови такси, когато се направи онлайн плащане за вас?

Не, ти просто трябва да се плати на точната сума на фактуриране.

В процес на съдебно дело
1.  лесно да се запишете за сметка на съдебен процес ли е?

О да! Трябва само да се регистрирате на нашия уеб сайт и да попълните няколко важни подробности и вие сте добре да отидете. Тъй като все още разработваме TimeTec Leave, първо можете да изпратите своята регистрация. Ще ви актуализираме, когато заявлението е налице за пробен период.

При прекратяване
1.  Дали съм в състояние да получите възстановяване, когато моята фирма иска да прекрати абонамента му?

Да, можете да получите възстановяване на неизползвания абонамент изчислява чрез месеца минус таксите за прилагане на 10 щатски долара и банкови такси.

Ако вашият абонамент бе отделено на нашия местен упълномощен дистрибутор, вие трябва да ги информира за да ви помогне да прекрати абонамента си и вие трябва да получите възстановяването на средствата от тях.

2.  Мога ли да извлека данните за фирмата си, когато фирмата ни реши да прекрати абонамента за TimeTec Leave Solution?

Да, ние ще Ви изпратим линк направо регистрирания имейл, за да изтеглите вашите данни в CSV формат. Препоръчително е, че можете да изтеглите съответните данни по време на гратисния период от 45 дни. След гратисния период, ние ще премахне вашите данни от нашия сървър и всяка загуба на данни след този гратисен период е изпълнен със съжаление.

3.  Може ли моята фирма подновите абонамента си, когато тя вече е прекратен?

Подновяване на абонамента ви е на разположение в рамките на 45 дни от гратисен период след прекратяване не бъде одобрена. След това, данните ви ще бъдат премахнати от нашия сървър, а вие трябва да започнете с нов абонамент и мине през всички по системата, създадена процес отново.

На Support
1.  Как мога да получа техническа помощ за TimeTec Оставете решение?

Пуснете ни имейл на support@timeteccloud.com~~V и бърз отговор от нашия екип по поддръжката е гарантирана. TimeTec поддръжка е на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, през цялата година.

2.  Аз не съм запознат с TimeTec Оставете Solution. Какво е най-добрият начин за настройка на профила си?

Wizard изпълнение ще бъде там, за да ви помогне. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите и отново ще бъде в състояние да настройка на профила си в нито един момент. Ако във всеки случай вие сте остана, подкрепата е на разположение за помощ.

3.  Искам да разбера повече за TimeTec Оставете Solution. Има ли обучение, което мога да присъства?

Ние ще организира Webinar сесии скоро. Вие сте добре дошли да се присъединят да се разбере повече за решението. Сесията е безплатно, но трябва да запази местата си, преди да се присъедини към сесията. График за заседанията уебинара ще бъдат предоставени най-скоро

УПРАВЛЯВАЙТЕ ОСТАВЯЙТЕ ПРАВО ОТ СВОЯ СМАРТФОН
Приложете, Одобрявате, Преглед на отпуск календар, Получаване на отчети, Получаване на известия и др. С приложението TimeTec Leave. Това е удобство в джоба ви!

Приложете отпуск директно от мобилния си телефон, без да се налага да използвате печатна форма, като по този начин намалявате времето и грешките!

Изберете датите от календара и знаете точно кога е времето на криза и кога са наличните дати за отпускане, за да не се нарушава оперативния поток. Отнемане на почивка, отговорно!
Всяко действие е прозрачно с приложението TimeTec Leave App и това е важно, за да се повиши моралът на служителите в цялата организация.

Гъвкавостта е търсеният фактор. Ето защо TimeTec Leave предлага опцията да кандидатствате за полудневен отпуск за фирми, които се нуждаят от нея.

Докато конвенционалната система рядко предлага двупосочна комуникация, TimeTec Leave дава допълнителен контрол върху служителите, за да накарат своите одобрители за по-бързи резултати от приложенията.
Абонирайте се за TIMETEC сега