Menguruskan tenaga kerja anda meninggalkan dengan mudah dengan TimeTec Cuti
Masa Berkesan Out, Productive Time In
Menguruskan sebuah syarikat keselamatan menimbulkan satu set yang berbeza cabaran kepada pentadbir kerana syarikat itu perlu untuk menguruskan orang dengan latar belakang yang berbeza dan kepakaran semua yang terdiri daripada bukan sahaja pengawal keselamatan tetapi kakitangan lain juga termasuk pekerja daripada pihak pengurusan, pasukan jualan, admin, kewangan dan lain-lain Selain daripada merancang jadual kerja mereka, berurusan dengan berputar syif dan banyak lagi isu-isu, pengurusan perlu juga mengendalikan urusan pentadbiran yang timbul daripada jabatan sumber manusia seperti cuti dan kehadiran. TimeTec Cuti adalah alat yang hebat untuk membantu syarikat mentadbir hal-hal kebenaran mereka dengan lancar melalui penyelesaian web dan aplikasi mudah alih. Untuk mencapai kecekapan yang lebih baik dan ROI yang tinggi, melanggan TimeTec Cuti sekarang dan belajar bagaimana untuk setup pengurusan cuti bagi semua kakitangan di bawah satu platform yang lebih cepat dan lebih tepat, dan menggunakan ciri-ciri menakjubkan untuk manfaat syarikat anda!
Ketik pada An Profil pekerja pada Semua TimeTec Solutions
Jika anda telah menggunakan mana-mana Solutions TimeTec, seperti TimeTec Patrol atau TimeTec TA; penggunaan TimeTec Cuti akan menjadi lebih mudah kerana hakikat bahawa anda boleh menggunakan Profil pekerja yang sama yang telah ditubuhkan pada penyelesaian lain, pada TimeTec Tinggalkan dengan itu menghapuskan keperluan untuk penduaan profil antara satu platform. bimbang, maklumat pada profil anda yang sedia ada akan tepat dan konsisten di seluruh. Oleh itu, memberikan anda keselesaan yang terbaik!
TimeTec Tinggalkan Faedah
Buang Prosedur Manual dan Jimat Masa
TimeTec Cuti sepenuhnya penyelesaian berkomputer yang mengendalikan permohonan, kelulusan dan butir-butir cuti dalam talian dan ia datang dengan App yang membuat segala-galanya mudah diakses dan praktikal.
Pendahuluan Tatatertib dan memastikan persekitaran kerja bebas
Penyelesaian disokong oleh dasar syarikat boleh meningkatkan ketepatan dan memastikan pematuhan bebas pekerja untuk memupuk disiplin dalam mana-mana organisasi.
Akses terus kepada Tinggalkan Records
Pengurus / kakitangan HR mempunyai akses segera ke arkib sejarah cuti pekerja yang membolehkan mereka mengesan aktiviti cuti untuk pelbagai tujuan.
Kemudahan Pengurusan Payroll
Menilai prestasi kakitangan dan membantu dalam pengiraan gaji dengan laporan yang berguna yang ada dan menapis maklumat untuk pilihan anda.
Angin-Down Beban kerja yang
Kerana segala-galanya adalah automatik, majikan / pekerja boleh melangkau prosedur manual dan tiba di titik berpusat untuk melaksanakan permohonan cuti / kelulusan.
Menguruskan Project / Task Tarikh Akhir
Membantu pengurus untuk mempunyai pandangan mengenai pola kebenaran pekerja untuk berjaya menguruskan beban kerja untuk memenuhi projek / tarikh akhir tugasan.
Kelakuan Fair telus
Memastikan semua permohonan cuti / kelulusan dipantau dengan teliti dan direkodkan untuk mengelakkan sebarang bentuk berat sebelah atau memihak.
Ikuti Daripada Undang-undang perlu bersusah
Mengkonfigurasi tetapan pematuhan yang sesuai dengan dasar-dasar undang-undang syarikat / negara anda sebagai contoh maksimum cuti tahunan layak, cuti sakit, cuti akruan, dan lain-lain
  FAQ  
Isu Umum
1.  Sokongan tempatan untuk TimeTec Penyelesaian yang disediakan?

Ya. TimeTec mempunyai lebih daripada 200 penjual semula yang diberi kuasa dalam kira-kira 120 negara. Anda boleh menghubungi kami melalui e-mel, Skype, Bual Google untuk 24 jam sehari, 7 hari perkhidmatan sepanjang tahun minggu.

2.  Mana lokasi TimeTec Penyelesaian Server?

Pada masa ini, platform TimeTec yang terletak di West California, Amerika Syarikat.

3.  Adakah anda menyediakan platform awan anda sendiri, atau anda bekerja dengan vendor pihak ketiga?

TimeTec sedang bekerjasama dengan Amazon EC2 yang bertindak sebagai pembekal platform Cloud kami.

4.  Apakah jaminan uptime untuk TimeTec?

Sila klik di sini ( http://www.timeteccloud.com/guarantees ) untuk maklumat lanjut.

5.  Selamatkah data saya pada awan anda?

Jangan bimbang, kami menggunakan langkah berjaga-jaga untuk memastikan data anda selamat dan kami mempunyai rancangan pemulihan yang mencukupi bagi menguruskan data anda dalam awan kami.

6.  Adakah saya perlu memenuhi keperluan sistem untuk menggunakan TimeTec Tinggalkan?

Nasib baik, tidak. TimeTec Cuti bekerja di semua pelayar dan semua peranti mudah alih.

7.  Di mana saya boleh membeli TimeTec Tinggalkan? Jika saya di luar negara, saya masih boleh menggunakan produk anda?

Dalam era awan ini, selagi anda mempunyai sambungan internet, produk kami ada dan anda boleh memantau perkara walaupun anda berada jauh.

8.  Adakah TimeTec Tinggalkan terdapat di kawasan saya?

Ya, ia adalah, kerana TimeTec Cuti adalah sistem awan asas, ia boleh didapati di Internet pada setiap masa, boleh diakses di seluruh dunia.

Perkhidmatan dan ciri-ciri
1.  Bolehkah saya mendapatkan pemberitahuan segera apabila pekerja mengemukakan permohonan kebenaran mereka?

Ya. Pegawai atasan akan menerima pemberitahuan tolak dan juga e-mel untuk semua permohonan cuti.

2.  Bagaimana saya membuat permintaan cuti kelulusan?

Layari permintaan melalui aplikasi TimeTec Cuti atau web dan meluluskan. Butir-butir cuti dan senarai approvers disediakan untuk rujukan.

3.  Adakah saya dapat melihat daun ditempah pekerja lain?

Ya. Semua daun akan dipaparkan dalam kalendar untuk paparan pekerja.

Pembayaran
1.  Saya don 't kepercayaan pembayaran dalam talian. Bolehkah saya menggunakan kaedah pembayaran yang lain?

Ya. Anda boleh membayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami. Kami akan mengaktifkan akaun langganan anda sebaik sahaja kami telah menerima bayaran daripada penjual semula tempatan.

2.  Saya memilih untuk membayar dalam mata wang tempatan, apa yang perlu saya lakukan?

Kami mengenakan yuran langganan dalam dolar Amerika Syarikat. Jika anda ingin membayar menggunakan mata wang tempatan anda, anda boleh memilih untuk membayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami. Tetapi jumlah itu akan berdasarkan kadar pertukaran ketika itu mata wang tempatan anda berbanding dolar AS.

3.  Adakah saya perlu membayar caj bank apabila saya membuat pembayaran dalam talian kepada anda?

No. Anda hanya perlu membayar jumlah yang tepat pada bil.

Dalam percubaan
1.  Adakah mudah untuk mendaftar untuk akaun percubaan?

Oh, ya! Anda hanya perlu SIGN UP di laman web kami dan mengisi beberapa butiran penting dan anda boleh pergi. Walau bagaimanapun, kerana kami masih membangun TimeTec Leave, anda boleh menghantar pendaftaran anda terlebih dahulu. Kami akan mengemas kini anda apabila permohonan itu tersedia untuk percubaan.

pada Penamatan
1.  Adakah saya mampu untuk mendapatkan apa-apa bayaran balik apabila syarikat saya mahu menamatkan langganan?

Ya, anda boleh mendapatkan bayaran balik bagi langganan yang tidak digunakan dikira dengan bulan tolak caj pentadbiran sebanyak US $ 10 dan caj bank.
Jika bayaran langganan anda telah dibayar kepada penjual semula tempatan yang sah kami, anda perlu untuk memaklumkan kepada mereka untuk membantu anda menamatkan langganan anda dan anda perlu untuk mendapatkan bayaran balik anda daripada mereka.

2.  Bolehkah saya mengambil data syarikat saya apabila syarikat kami memutuskan untuk menamatkan langganan TimeTec Leave Solution?

Ya, kami akan menghantar pautan melalui e-mel berdaftar anda untuk anda muat turun data anda dalam format csv. Ia adalah disyorkan bahawa anda memuat turun data yang berkaitan semasa tempoh tangguh 45 hari. Selepas tempoh tangguh, kami akan memadam data anda dari server kami dan apa-apa kehilangan data selepas itu tempoh tangguh adalah menyesal.

3.  Bolehkah syarikat saya memperbaharui langganan saya apabila ia telah ditamatkan?

Pembaharuan langganan anda boleh didapati dalam tempoh 45 hari tempoh tangguh selepas penamatan diluluskan. Selepas itu, data anda akan dikeluarkan dari pelayan kami, dan anda perlu bermula dengan langganan baru dan pergi melalui semua sistem menubuhkan proses lagi.

pada Sokongan
1.  Bagaimana saya boleh mendapatkan sokongan teknikal untuk Cuti Solution TimeTec?

Hantarkan e-mel kepada support@timeteccloud.com~~V dan maklum balas yang cepat daripada pasukan sokongan kami adalah terjamin. sokongan TimeTec disediakan 24-jam, 7 hari seminggu, sepanjang tahun.

2.  I 'm tidak biasa dengan Cuti Solution TimeTec. Apakah cara yang terbaik untuk setup akaun saya?

Wizard Pelaksanaan akan berada di sana untuk membantu anda. Semua yang anda perlu lakukan adalah mengikuti arahan yang diberikan dan anda 'akan dapat setup akaun anda dalam masa yang singkat. Jika dalam mana-mana anda terjebak, sokongan disediakan untuk bantuan.

3.  Saya mahu memahami lanjut mengenai Cuti Solution TimeTec. Adakah latihan yang saya boleh hadir?

Kami akan menganjurkan sesi Webinar tidak lama lagi. Anda dialu-alukan untuk menyertai untuk memahami lebih lanjut mengenai penyelesaian. Sesi ini adalah percuma, tetapi anda perlu untuk menempah tempat duduk anda sebelum menyertai sesi. Jadual bagi sesi Webinar akan disediakan tidak lama lagi

MENGURUSKAN CUTI RIGHT STRAIGHT DARI SMARTPHONE ANDA
Memohon, Meluluskan, Lihat kalendar cuti, Dapatkan laporan, Dapatkan pemberitahuan dan banyak lagi dengan aplikasi TimeTec Leave. Itu kemudahan di dalam poket anda!

Sapukan cuti secara langsung dari telefon bimbit anda tanpa perlu menggunakan apa-apa bentuk bercetak dengan itu mengurangkan masa dan kesilapan!

Pilih tarikh dari kalendar dan ketahui bila masa kerumitan dan kapan tarikh yang tersedia untuk permohonan cuti tidak mengganggu aliran operasi. Mengambil masa, bertanggungjawab!
Setiap tindakan yang telus dengan TimeTec Cuti App dan ini penting untuk menaikkan semangat pekerja di seluruh organisasi.

Fleksibiliti adalah faktor yang dicari. Oleh itu, TimeTec Leave menawarkan pilihan untuk memohon cuti setengah hari untuk syarikat yang memerlukannya.

Manakala sistem konvensional jarang menawarkan komunikasi dua hala, TimeTec Cuti memberikan kawalan tambahan kepada pekerja untuk buzz / approvers beliau untuk keputusan permohonan lebih cepat.
LANGGAN UNTUK TIMETEC CUTI SEKARANG