TimeTec Patrol Voordelen
Beheer uw wachters op plicht effectief
TimeTec Patrol combineert NFC en BLE-smartphones met NFC-tags en Beacons om gewaarborgde bewijzen te verkrijgen dat uw patrouillewachten op hun specifieke locaties waren en u kunt de informatie verzamelen over wat zij aan het doen waren - eenvoudigweg door een smartphone te gebruiken die is geïnstalleerd met TimeTec Patrouille!
Beheer patrouille routes toewijzen glad
Patrollerende routes voor beveiligingswachters moeten willekeurig worden toegewezen om te voorkomen dat uitgelekte informatie aan de buitenstaanders met dubieuze bedoelingen wordt voorkomen. Toewijzing van patrouille routes kan via TimeTec Patrol gedaan worden, die pas aan de bewakers bekend wordt wanneer hij zijn taken begint.
Taken toewijzen tijdens patroleroutes
Terwijl de bewakers aan het werk zijn, kunnen managers hun taken verzenden tijdens hun wachtroutes om de beveiliging optimaal te behouden.
Meld incidenten in realtime aan
Timing is van groot belang in de beveiliging en de wachters zijn uitgerust met een gereedschap waarmee ze aan het management kunnen melden als er in realtime iets gebeurd kan worden voor alle beveiligingsbedrijven.
Opgenomen routes en rapporten
Krijg alle informatie intact wanneer u TimeTec Patrol gebruikt. Geen enkele lacunes en zwarte dozen die je niet kan vinden.
ROI Meetbaar
Wanneer er niets verloren gaat in vertalingen, geeft TimeTec Patrol u waarde voor uw investering en nauwkeurige gegevens om de effectiviteit van uw of uw leverancier te beoordelen.
 
Sla uw bedrijf op met TimeTec Patrol
 
Kom meer te weten  KRIJG NU GRATIS PROEF!  Tips