TimeTec Patrol Ползи
Управлявайте стражите си ефективно
TimeTec Patrol комбинира NFC и BLE смартфони с NFC тагове и Beacons, за да получите гарантирани доказателства, че вашите патрулиращи охранители са били на техните конкретни места и можете да съберете информацията за това, което правят, докато там - просто с помощта на смартфон, инсталиран с TimeTec Patrol!
Управлявайте разпределянето на маршрути за патрулиране гладко
Патрулните маршрути за охранителите трябва да бъдат назначени на случаен принцип, за да се предотврати изтичането на информация пред външните лица със съмнителни намерения. Задаването на патрулни маршрути може да се извърши чрез патрул на TimeTec, който е известен само на охраната, когато започва да изпълнява задълженията си.
Присвояване на задачи по време на патрулиране на маршрути
Докато пазачите са на дежурство, мениджърите могат да изпращат задачи, които да направят по време на обиколките си, за да поддържат сигурността на оптимално ниво.
Подайте сигнал за инциденти в реално време
Времето е много важно за сигурността и охраната е оборудвана с инструмент, който може да им позволи да докладват на ръководството, ако нещо се случи в реално време, може да бъде от решаващо значение за всички охранителни фирми.
Записани маршрути и отчети
Получете всякаква информация, когато използвате TimeTec Patrol. Няма повече пропуски и черни кутии, които не можете да разберете.
Възвръщаемостта на инвестициите е измерима
Когато нищо не се губи в преводите, TimeTec Patrol ви дава стойност за инвестицията и точни данни, за да оцените ефективността на вашите или вашите доставчици 's услуги.
 
Запазете бизнеса си с патрула на
 
Научете повече  ПОСЛЕДНО ДОБАВЯНЕ  Съвети
Нашите уеб сайтове
© 2019 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.