Manfaat TimeTec Patrol
Mengurus Pengawal Anda secara Duti dengan Berkesan
TimeTec Patrol menggabungkan telefon pintar yang didayakan NFC dengan tag NFC untuk mendapatkan bukti yang dijamin bahawa pengawal rondaan anda berada di lokasi tertentu dan anda boleh mengumpulkan maklumat tentang apa yang mereka lakukan di sana juga - hanya dengan menggunakan telefon pintar dipasang dengan TimeTec Patrol!
Mengurus Penyusunan Laluan Patroling dengan lancar
Laluan rondaan untuk pengawal keselamatan perlu diberikan secara rawak untuk menghalang maklumat yang dibocorkan kepada orang luar dengan niat yang meragukan. Penugasan laluan rondaan boleh dilakukan melalui Patrol TimeTec, hanya diketahui para penjaga ketika dia menjalankan tugasnya.
Menetapkan Tugas Semasa Laluan Patroling
Ketika para pengawal sedang bertugas, para pengurus dapat mengirim tugas-tugas untuk mereka lakukan selama rute-rute wisata mereka untuk menjaga keamanan pada tingkat optimal.
Laporkan Insiden dalam Masa Nyata
Masa adalah sangat penting dalam keselamatan dan mempunyai pengawal dilengkapi dengan alat yang dapat membiarkan mereka melaporkan kepada pihak pengurusan jika sesuatu yang terjadi dalam waktu nyata dapat menjadi penting bagi setiap firma keselamatan.
Laluan dan Laporan yang dirakam
Dapatkan setiap maklumat utuh apabila anda menggunakan Patrol TimeTec. Tiada lagi kelemahan dan kotak hitam yang anda tidak boleh fikirkan.
ROI Measurable
Apabila tiada apa-apa yang hilang dalam terjemahan, TimeTec Patrol memberi anda nilai untuk pelaburan dan data yang tepat untuk menilai keberkesanan perkhidmatan vendor anda atau anda.
 
Uruskan Perniagaan Keselamatan Anda Dengan TimeTec Patrol
 
Ketahui lebih lanjut  PERCUMA PERCUMA SEKARANG!  Petua