TimeTec Patrol App
Patrouilleren Gemakkelijk & Duidelijk
TimeTec Patrol app is een mobiele applicatie voor TimeTec Patrol; een cloud-gebaseerde Guard Management System voor beveiligingsbedrijven verkrijgbaar bij www.timetecpatrol.com . De mobiele app is ontworpen om de manier waarop het patrouilleren bewakers grepen en verslagen van hun guard-touring activiteiten rechtstreeks vanuit hun smartphones te verbeteren. Registreren en ervaring TimeTec Patrol vandaag!
NFC-tag als Patrolling Checkpoints
Vervang conventionele guard tour toestel met NFC enabled Android-smartphone. Positie en registreer NFC-tags op locaties specifieke patrouille routes'. Patrouilleren bewakers hoeven alleen hun smartphones tik op de NFC-tags te melden bij elke controlepost. Inzet van TimeTec Patrol app zal bewakingsfirma's in staat stellen om de locaties van hun bewakers in real time over het toezicht monitoren.
Schema en Roster View
TimeTec Patrol app kunnen bewakers om hun individuele schema's en roosters rechtstreeks uit de smartphones te bekijken. Het schema dat is voorzien in, en BREAK OUT tijd als leidraad voor de bewakers.


Tips
Routes en Checkpoints

Bewakers zijn in staat om alle routes en checkpoints aan hen toegewezen alvorens te beginnen met hun patrouilles taak te bekijken. Zodra patrouilleren plicht gestart, zal de app de volgende checkpoint voor de bewakers te volgen tonen.

Real-time Incident Reports
Dienstdoende bewakers kunnen eventuele incidenten direct in real-time aan de superieure tijdens hun rondes te melden. Melding via e-mail en mobiele communicatie zal aan de persoon die verantwoordelijk is voor de hoge status incidenten worden gestuurd. Foto's kunnen ook worden bevestigd met het incident rapport als bewijs.

Real-time Job Assignment

Op elk moment tijdens het patrouilleren plicht, kan de beheerder een nieuwe taak voor de bewaker toewijzen uit te voeren tijdens zijn patrouille door.

SOS Alert
De app is voorzien van een SOS-knop voor noodgevallen, zoals diefstal of aanvallen gevallen. Als de bewaker drukt de SOS-alert, zal de ontvangende persoon die verantwoordelijk is onmiddellijk worden gemeld op hun telefoons en de bewaker smartphone zal automatisch capture frontale snapshots van dat moment en automatisch stuur de foto's naar TimeTec Patrol server.

Offline modus voor patrouille routes
Wachters kunnen overstappen naar een offline modus in de app voordat ze patronen rondlopen in gebieden zonder internetverbindingen. Gegevens worden opgehaald van de TimeTec-server voor offline gebruik en als de wachters hun rondes hebben voltooid en opnieuw op internet zijn aangesloten, kunnen ze de offline data terug naar de server uploaden.