Aplikasi TimeTec Patrol
Meronda dengan Mudah & Jelas
app TimeTec Patrol adalah aplikasi mudah alih untuk TimeTec Patrol; Sistem Pengurusan Guard bagi firma-firma keselamatan disediakan di berasaskan awan yang www.timetecpatrol.com . Aplikasi mudah alih direka untuk memperbaiki cara rondaan pengawal keselamatan mengendalikan dan laporan aktivitinya pengawal-tur mereka terus dari telefon pintar mereka. Daftar dan pengalaman TimeTec Patrol hari ini!
NFC Tag sebagai Rondaan Pusat Pemeriksaan
Menggantikan peranti pengawal pelancongan konvensional dengan NFC dibolehkan Android telefon pintar. Kedudukan dan mendaftar tag NFC di lokasi-lokasi laluan rondaan tertentu. Rondaan pengawal keselamatan hanya perlu mengetik telefon pintar mereka pada tag NFC melaporkan di setiap pusat pemeriksaan. Penggunaan aplikasi TimeTec Patrol akan membolehkan Firma Keselamatan memantau lokasi pengawal keselamatan mereka dalam masa nyata pada halaman pemantauan.
Jadual dan Jadual Kerja Lihat
app TimeTec Patrol membolehkan pengawal untuk melihat jadual individu dan senarai nama mereka secara langsung dari telefon pintar. Jadual dipaparkan lengkap dengan IN, BREAK dan masa OUT sebagai panduan untuk pengawal.


Petua
Laluan dan Pusat Pemeriksaan

Pengawal yang bertugas dapat melihat semua laluan dan pusat pemeriksaan yang diberikan kepada mereka sebelum memulakan tugas rondaan mereka. Apabila tugas rondaan bermula, app akan menunjukkan pusat pemeriksaan seterusnya untuk pengawal untuk diikuti.

Masa nyata Laporan Insiden
Bertugas pengawal boleh melaporkan sebarang kejadian dengan segera dalam masa nyata untuk atasan selama pusingan mereka. Pemberitahuan melalui e-mel dan mudah alih akan dihantar kepada orang yang bertanggungjawab bagi kejadian status yang tinggi. Gambar juga boleh dilampirkan dengan laporan kejadian itu sebagai bukti.

Masa nyata Tugasan Kerja

Pada bila-bila masa semasa rondaan, admin boleh menetapkan pekerjaan baru untuk pengawal yang bertugas untuk menjalankan semasa pusingan peronda beliau.

SOS Alert
Aplikasi ini dilengkapi dengan butang SOS untuk kecemasan seperti rompakan atau serangan kes. Apabila pengawal menekan amaran SOS, orang yang menerima dalam caj akan dimaklumkan serta-merta pada telefon mereka dan telefon pintar pengawal akan gambar tangkapan auto frontal daripada masa itu dan menghantar gambar-gambar secara automatik ke pelayan TimeTec Patrol.

Mod luar talian untuk Laluan Rondaan
Pengawal boleh beralih ke mod luar talian dalam aplikasi sebelum mereka mula pusingan rondaan di kawasan yang tiada sambungan Internet. Data akan diambil dari pelayan TimeTec untuk kegunaan luar talian dan sekali pengawal telah menamatkan pusingan mereka dan sambungan Internet yang ditubuhkan semula, mereka boleh memuat naik data luar talian kembali ke pelayan.