Een Guard Patrol System Explained
Invoering
Wat is een bewakingspatrouillesysteem? Het is een systeem dat bewakers op specifieke patrouilleroutes plaatst om de activa en de omgeving van bedrijven en organisaties binnen de gegeven tijdsintervallen te bewaken, en te allen tijde de veiligheid van de omgeving te waarborgen. Het meest voorkomende bewakingspatrouillesysteem maakt gebruik van handheld-apparaten of beter bekend als toverstaf om tourrondes uit te voeren en de rapporten van de retournering van de patrouilleronden alleen na de tour. Het nieuwste bewakingspatrouillesysteem, zoals TimeTec Patrol, bevat iOT-apparaten, smartphone en cloudtechnologie om de industrie te voorzien van een effectiever guardpatrouillesysteem tot nu toe.

Met behulp van een bewakingspatrouillesysteem zoals TimeTec Patrol kunnen beveiligingsbedrijven en hun klanten de activiteiten van de patrouillebewakers in realtime volgen, waardoor er weinig ruimte is voor ongehoorzaamheid of dwaling van de feitelijke taak. Elke bewaker krijgt een hulpmiddel, dat wil zeggen een smartphone geïnstalleerd met een patrouille-app en hij moet zijn ronde uitvoeren door op de NFC-tags of beacons te tikken die langs zijn toegewezen route verspreid liggen. Tijdens de wachtdienst van een bewaker kan hij extra taken van de meldkamer ontvangen; stuur notities en foto's om incidenten die hij observeert in realtime te melden. En de mobiele app is uitgerust met een SOS-functie die tijdens noodgevallen kan worden gebruikt.

Door een bewakingspatrouillensysteem te gebruiken, worden beveiligingsbedrijven te allen tijde op de hoogte gehouden van de gang van zaken met live-feed, incidentmeldingen en gedetailleerd overzicht van de activiteiten van bewakers vanuit een betrouwbaar gecentraliseerd systeem.

De voordelen van Cloud Guard Patrol Systeem
eenvoudig en effectief - Een wolk patrouille systeem vereenvoudigt de rapportage van de patrouille rondes voor de bewakers door het automatiseren van de controlepost data en rapportage van incidenten. Door het hebben van een smartphone geïnstalleerd met een mobiele app die de tijden van controle bij elke controlepost kan opnemen in, iedereen (de bewakers en de patrouillerende agenten alike) heeft het stuk van de geest in de wetenschap dat er niets verloren gaat in vertalingen tijdens een patrouille tour. De bewakers hebben gebruikt de app en de automatische meldingen van incidenten en foto's precies vertellen wat er gebeurd is zonder de gebeurtenis te beschrijven aan de superieuren.
Iedereen is Accountable - Met cloud patrouille systeem zoals TimeTec Patrol kan niemand de schuld op andere mensen of krijgt de schuld, omdat elke account behoort tot een bewaker. Vandaar dat alle records met betrekking tot die guard behoort tot zijn / haar. Als elke gebeurtenis wordt opgenomen zonder voorspanning kan niemand de verantwoording ontsnappen.
Besparing Door Automation - Te veel tijd wordt verspild aan handmatige verwerking van de patrouille door details en te veel geld wordt uitgegeven aan onnodige personeelsbestand om dat te doen handmatige taak. Door het automatiseren van patrouille planning, het melden van incidenten, de tijd te houden van de patrouille rondes, kan een hoop tijd en geld onmiddellijk worden opgeslagen.
Gegevens intact - Het houden van alle gegevens in de cloud server het waarborgen van de veiligheid, omdat er geen onbevoegde personen kan in gevaar brengen. Niemand kan de gegevens wijzigen zonder sporen in het systeem en het ontbreken van fysieke server op locatie maakt de gegevens beschermd en onaantastbaar.
juist Betrouwbare - Zolang de internetverbinding beschikbaar is, krijgt u de toegangsrechten tot de cloud patrouille systeem en zijn gegevens. Cloud patrouille systeem krijgt u toegang tot het systeem en de gegevens op elk moment, vanuit het even waar, zonder beperkingen, waardoor dit systeem betrouwbaar en veilig toegankelijk.
Details Matter - Het systeem registreert elk detail van de tour activiteiten, dus er is geen grijs gebied vertrokken vermist. Als een bewaker was 13 minuten te laat, zal het record de exacte 13 minuten zonder ruimte te laten zien. Als er een incident heeft plaatsgevonden, worden de foto's te laten zien wat er gebeurt zonder extra verhaal dat niet kan worden bevestigd.
systematisch Gepland Het plannen van bewakers is geen sinecure, omdat verschillende websites vereisen verschillende schema's en timing. Een wolk patrouille systeem, zoals TimeTec Patrol kan tegemoet te komen aan die complexiteit zonder gedoe, omdat de agenten de schema manier van tevoren kan regelen en omgaan met de veranderingen snel, zonder afbreuk te doen aan de andere schema's in het systeem.
Tracking Made Easy - De GPS live tracking-functie in cloud patrouille systeem zoals TimeTec Patrol biedt het management en de cliënten met live view van de wacht op sites, die comfort wetende dat dienst wordt verricht ten alle tijden.
Real Time Reports - Alle activiteiten en incidenten door de patrouille bewakers gemeld kunnen worden bekeken in real-time in cloud patrouille en eventuele remedie om de situaties kan ten vroegste worden geleverd.
schaalbaarheid van het systeem - Met een wolk patrouille systeem, betaalt u enkel voor wat je nodig hebt, en u kunt toevoegen of verminderen volgens de vereisten zonder dat te maken met enorme verloren bijvoorbeeld het omgaan met de server van investeringen en andere hardware-instrumenten.
Controle From Afar - Voor conventionele systeem zoals tour staf, de regeling is beperkt tot de controlekamer, die meestal op de site. De besturing van cloud patrouille systeem kan op afstand worden gedaan en niet beperkt tot alleen de controlekamer.
Guards Safety - De automatische rapportage en de SOS-functie die beschikbaar is op de mobiele App zoals TimeTec Patrol, beschermt de bewakers 'veiligheid door juiste en betrouwbare gegevens te verstrekken voor het management om hun prestaties te zien, en ook een hulpmiddel om hulp te vragen bij noodgevallen.
Als je dacht dat je nodig hebt Cloud Patrol System, probeer dan onze gratis trial en ervaar het systeem uit de eerste hand.
KRIJG NU GRATIS PROEF!
Industries geschikt om Guard brandrondediensten
beveiliging Bedrijven - Om bewakers beheren die ze leveren aan diverse klanten en sites
Productiefaciliteiten - Om hun gebouwen, activa te beschermen en om te observeren en rapporteren kwaadaardige productieproces
Scholen en onderwijsinstellingen - de locaties van de bedreigingen van buitenaf te controleren en om studenten te beschermen
Public Transportation Services - Om het publiek te volgen en te rapporteren real time incidenten
Finance Institutions - Om bedreigingen van buitenaf te controleren en ervoor te zorgen dat de gebouwen zijn beveiligd
Magazijn - Om de inhoud van het magazijn te beschermen tegen diefstal of beschadiging
Reiniging en onderhoud - Om de werknemers en hun activiteiten te controleren
Verkooppunten - Om het publiek dat komt naar de verkooppunten en de winkeliers het bezetten van de ruimte veilig te stellen
Medical Institutions - Om de instellingen uit gevaren te controleren en ervoor te zorgen dat het terrein en werknemers worden beschermd
woonwijken - Om bewoners, bezoekers en het gebouw uit potentieel gevaar te bewaken