TimeTec Patrol
Sistem Guard Patrol Dijelaskan
Pengenalan
Apakah sistem peronda pengawal? Ia adalah satu sistem yang menempatkan pengawal pada laluan rondaan khusus untuk mengawal syarikat dan aset organisasi dan persekitaran dalam jangka masa tertentu, memastikan keselamatan sekeliling pada setiap masa. Sistem rondaan pengawal yang paling biasa menggunakan peranti pegang tangan atau lebih dikenali sebagai tongkat jelajah untuk melakukan pusingan lawatan dan laporan-laporan rondaan pusingan hanya selepas pasca lawatan. Sistem peronda pengawal terkini seperti TimeTec Patrol menggabungkan peranti iOT, telefon pintar dan teknologi awan untuk menawarkan industri dengan sistem peronda pengawal yang lebih berkesan setakat ini.

Menggunakan sistem rondaan penjaga awan seperti Patrol TimeTec, firma keselamatan dan pelanggan mereka boleh memantau aktiviti pengawal rondaan secara real time, meninggalkan sedikit ruang untuk ketidakpatuhan atau menyimpang dari tugas sebenar. Setiap pengawal akan diberi alat iaitu telefon pintar dipasang dengan App rondaan dan dia harus melaksanakan pusingannya dengan mengetuk tag NFC bertaburan di sepanjang laluan yang ditugaskannya. Semasa tugas rondaan penjaga, dia boleh menerima tugas tambahan dari bilik kawalan; menghantar nota dan foto untuk melaporkan sebarang kejadian yang dia saksikan dalam masa nyata. Dan, App mudah alih dilengkapi dengan ciri SOS yang akan digunakan semasa kecemasan.

Dengan menggunakan sistem rondaan pengawal awan, syarikat-syarikat keselamatan akan dikemas kini dengan terus-menerus dengan pakan hidup, laporan kejadian dan pandangan terperinci aktiviti pengawal dari sistem berpusat yang boleh dipercayai.

Kelebihan Sistem Cloud Guard Patrol
hanya Berkesan - Sistem awan pengawal peronda memudahkan pelaporan pusingan peronda pengawal dengan mengautomasikan data pusat pemeriksaan dan laporan kejadian. Dengan adanya telefon pintar dipasang dengan aplikasi mudah alih yang boleh merakam masa daftar masuk di setiap pusat pemeriksaan, semua orang (pengawal dan pegawai rondaan sama) mempunyai sekeping fikiran mengetahui bahawa tiada apa yang akan hilang terjemahan di dalam mana-mana pelancongan rondaan. Pengawal melaporkan menggunakan aplikasi dan laporan kejadian automatik dan foto memberitahu dengan tepat apa yang berlaku tanpa perlu menggambarkan acara untuk pegawai atasan.
Semua orang bertanggungjawab - Dengan sistem awan pengawal peronda seperti tiada siapa yang TimeTec Patrol boleh menyalahkan orang lain atau mendapat dipersalahkan kerana setiap akaun milik seorang pengawal. Oleh itu, semua rekod yang berkaitan dengan pengawal yang tergolong dalam / beliau. Apabila setiap peristiwa direkodkan tanpa berat sebelah, tidak ada yang dapat melepaskan diri akauntabiliti.
Penjimatan Oleh Automation - Terlalu banyak masa yang dibazirkan ke atas pemprosesan manual butiran pusingan rondaan dan terlalu banyak wang dibelanjakan untuk tenaga kerja yang tidak perlu untuk berbuat demikian tugas manual. Dengan mengautomasikan penjadualan peronda, laporan kejadian, penjagaan masa pusingan peronda, banyak masa dan wang boleh disimpan serta-merta.
Data Adakah Utuh - Menyimpan semua data dalam pelayan awan memastikan keselamatannya kerana tidak ada individu yang tidak dibenarkan boleh mencabulinya. Tiada siapa yang boleh mengubah data tanpa dapat dikesan dalam sistem dan ketiadaan pelayan fizikal di laman web membuat data dilindungi dan tidak boleh disentuh.
tepat Reliable - Selagi sambungan Internet tersedia, anda akan mempunyai hak akses kepada sistem peronda pengawal awan dan datanya. Cloud sistem pengawal peronda membolehkan anda untuk mengakses sistem dan data pada bila-bila masa, dari mana-mana di mana tanpa batasan, membuat sistem ini boleh dipercayai dan selamat boleh akses.
Details Matter - Sistem ini merekodkan setiap butir-butir aktiviti pelancongan sehingga tidak ada kawasan kelabu meninggalkan diambil kira. Jika pengawal adalah 13 minit lewat, rekod itu akan menunjukkan tepat 13 minit tanpa kelonggaran. Jika insiden yang berlaku, gambar-gambar yang akan menunjukkan apa yang berlaku tanpa cerita tambahan yang tidak boleh disokong.
sistematik Berjadual Penjadualan pengawal tidak adalah satu pencapaian yang mudah kerana laman web yang berbeza memerlukan jadual yang berbeza dan masa. Sistem peronda pengawal awan seperti TimeTec Patrol boleh memenuhi kerumitan yang tanpa sebarang masalah kerana pegawai-pegawai boleh menguruskan jadual perjalanan lebih awal dan menghadapi perubahan pantas tanpa menjejaskan jadual lain dalam sistem.
Penjejakan Made Easy - The GPS hidup mengesan ciri dalam awan sistem pengawal peronda seperti TimeTec Patrol menyediakan pengurusan dan pelanggan dengan live view pengawal di tapak, memberi keselesaan mengetahui perkhidmatan yang disediakan pada setiap masa.
Laporan Real Time - Semua aktiviti dan insiden yang dilaporkan oleh pengawal peronda boleh dilihat dalam masa nyata dalam sistem rondaan pengawal awan dan apa-apa remedi kepada keadaan boleh dibekalkan dengan segera.
sistem Kebolehskalaan - Dengan sistem pengawal awan peronda, anda hanya membayar untuk apa yang anda perlukan, dan anda boleh menambah atau mengurangkan mengikut keperluan tanpa perlu berurusan dengan besar hilang contohnya berurusan dengan pelaburan pelayan dan alat-alat perkakasan lain.
Kawalan Dari Afar - Untuk sistem konvensional seperti tongkat pelancongan, kawalan adalah terhad kepada bilik kawalan, yang biasanya di tapak. Kawalan sistem rondaan pengawal awan boleh dilakukan dari jauh dan tidak terhad kepada bilik kawalan sahaja.
pengawal Keselamatan - Pelaporan automatik dan ciri SOS yang terdapat di App mudah alih seperti TimeTec Patrol melindungi keselamatan penjaga dengan menyediakan data yang betul dan boleh dipercayai untuk pengurusan untuk melihat prestasi mereka, dan juga alat bagi mereka untuk mendapatkan bantuan semasa kecemasan.
Jika anda fikir anda perlu Patrol System Tour Cloud, cuba percubaan percuma kami dan mengalami sistem tangan pertama.
PERCUMA PERCUMA SEKARANG!
Industries Sesuai Untuk Sistem Guard Patrol A
Firma keselamatan - Menguruskan pengawal keselamatan bahawa mereka membekalkan kepada pelbagai pelanggan dan laman web
Kemudahan pembuatan - Untuk melindungi bangunan mereka, aset dan untuk memerhati dan melaporkan proses pembuatan berniat jahat
Sekolah Dan Institut Pendidikan - Memantau premis daripada ancaman luar dan untuk melindungi pelajar
Perkhidmatan Pengangkutan Awam - Memantau awam dan melaporkan kejadian masa sebenar
Institusi Kewangan - Memantau ancaman luar dan memastikan bahawa premis akan dilindungi
Warehouse - Untuk melindungi kandungan gudang daripada dicuri atau rosak
Pembersihan dan Penyelenggaraan - Memantau pekerja dan aktiviti-aktiviti mereka
Retail Outlets - Untuk melindungi orang ramai yang datang ke kedai dan peruncit menduduki ruang
Institusi perubatan - Memantau institusi daripada bahaya dan memastikan bahawa premis dan tenaga kerja yang dilindungi
Kawasan perumahan - Memantau penduduk, pelawat dan bangunan daripada potensi bahaya