TimeTec Patrol
A System Guard Patrol обяснено
Въведение
Какво представлява патрулната система за охрана? Това е система, която охранява определени патрулни маршрути, за да наблюдава фирмите и организационните активи и околната среда в рамките на дадените интервали от време, осигурявайки сигурността на околните през цялото време. Най-често срещаната система за патрулна охрана използва ръчни устройства или по-известни като обиколка на обиколката, за да извърши обиколки на обиколката и само за съобщения за патрулните обиколки. Последната охранителна патрулна система като TimeTec Patrol включва iOT устройства, смартфон и облачна технология, за да предложи на индустрията по-ефективна охранителна патрулна система досега.

Използвайки система за патрулна охрана като TimeTec Patrol, фирмите за сигурност и техните клиенти могат да следят действията на патрулните пазачи в реално време, оставяйки малко място за неподчинение или отклоняване от действителното задължение. На всеки пазач ще бъде даден инструмент, т.е. смартфон, инсталиран с патрул App и той трябва да изпълни кръга си, като докосне NFC таговете или Beacons, разпръснати по зададения му маршрут. По време на патрулната служба на пазача, той може да получи допълнителни задачи от контролната зала; да изпраща бележки и снимки, за да съобщава за всякакви инциденти, които наблюдава в реално време. А мобилното приложение е оборудвано със SOS функция, която да се използва при спешни случаи.

Чрез използването на система за патрулна охрана на облак, компаниите за сигурност ще бъдат обновявани непрекъснато с предавания на живо, доклади за инциденти и подробен преглед на дейностите на охраната от надеждна централизирана система.

Предимства на системата Cloud Guard Patrol
Просто Ефективно - система за работа в облак охрана патрул опростява отчитането на кръга патрулни за охраната чрез автоматизиране на контролно-пропускателен пункт на данни и докладване на инциденти. До като смартфон с инсталиран мобилно приложение, което може да записва времето на проверка в във всеки пункт, всички (пазачите и служителите патрулиращ така) има парче, знаейки, че нищо не се губи в превода по време на всеки патрул турне. Пазачите отчет, като използвате приложението и автоматизирани доклади и снимки за инциденти кажат точно какво се е случило, без да се налага да се опише събитието на висшестоящите.
Всеки е отговорен - С облак охрана патрул система като TimeTec Patrol никой не може да хвърли вината върху други хора или получава обвини, защото всеки от тях принадлежи към охраната. Следователно, всички записи, свързани с тази охрана принадлежи към неговата / нейната. Когато всяко събитие се записва без пристрастия, никой не може да избяга от отговорност.
Спасяването Чрез автоматизация - Прекалено много време се губи за ръчна обработка на патрул кръгли детайли и твърде много пари се харчат за ненужни работна сила да го направя ръчно задача. Чрез автоматизирането патрул график, докладването на инциденти, време водене на патрулни кръга, много време и пари, може да се спаси мигновено.
Data е непокътнат - Поддържане на всички данни в сървъра на облак се гарантира неговата безопасност, защото не неупълномощени лица могат да го компрометират. Никой не може да промени данните безследно в системата и липсата на физически сървър на място прави защитени данните и недосегаем.
Именно Надежден - Докато е връзка с интернет, ще имате права за достъп до системата на патрул облак и неговите данни. Cloud охрана патрул система ви дава достъп до системата и данните по всяко време и от всяко където без ограничения, което прави тази система надеждно и сигурно достъпни.
Детайли материята - Системата отчита всяка подробност от туроператорите дейности, така че е оставил в неизвестност не сива зона. Ако пазач е 13 минути по-късно, записът ще покаже точните 13 минути, без свобода на действие. Ако ви се случи инцидент, снимките ще покажат това, което се случи, без допълнително история, която не може да бъде потвърдена.
Систематично Планирана Насрочване охрана не е лесен подвиг, защото различните сайтове изискват различни графици и времето. А система за наблюдение охрана облак като TimeTec Patrol може да се погрижат за това сложност без излишни движения, защото служителите могат да организират начина графици предварително и да се справят с промените, бързо, без да се прави компромис с други графици в системата.
Проследяване Made Easy - В GPS проследяване на живо функция в облак система охрана патрул като TimeTec Patrol осигурява управлението и на клиентите посредством изгледа на охраната на обекти, осигуряващи комфорт, знаейки, че услугата се предоставя по всяко време.
Real Time Доклади - Всички дейности и инциденти, докладвани от охраната патрулните могат да се гледат в реално време в гард облак система патрул и нито едно средство, за ситуациите, могат да бъдат доставени в най-скоро.
система за скалируемост - със система за охрана облак патрул, просто плащат за това, което трябва, и ще можете да добавите или да се намали в съответствие с изискванията, без да се налага да се справят с огромния загубил например се занимава с инвестиции сървър и други хардуерни инструменти.
Контрол отдалеч - За конвенционалната система като турне пръчка, контролът е ограничена до контролната зала, която обикновено е на място. Контролът на охрана облак система патрул може да се направи от разстояние и не се ограничава до само контролната зала.
гвардия безопасност - Автоматичното отчитане и функцията за SOS, налични в мобилното приложение, като TimeTec Patrol, защитават безопасността на охраната, като предоставят правилни и надеждни данни за управлението, за да видят тяхната ефективност, както и инструмент за тях, за да търсят помощ при спешни случаи.
Ако си мислите, имате нужда от Cloud Patrol Tour система, опитайте нашия безплатен пробен период и се насладете на системата от първа ръка.
ПОСЛЕДНО ДОБАВЯНЕ
Industries Подходящи за система Guard Patrol
охранителни фирми - За управление на охранители, които те доставят на различни клиенти и сайтове
Производствените мощности - За да се защитят своите сгради, активи и да наблюдават и докладват злонамерен производствен процес
Училища и образователни институции, - Да наблюдава помещения от външни заплахи и да се защити студенти
Обществен транспорт - За да се следи за обществото и докладване на инцидентите в реално време
финансови институции - Да наблюдава извън заплахи и се уверете, че помещенията са подсигурени
Склад - За да се запази съдържанието на склада да бъде открадната или повредена
Почистване и поддръжка - За да се следи на работниците и техните дейности
търговски обекти - за опазване на обществения, което идва на новите пазари и търговците на дребно, които заемат пространството
лечебните заведения - Да наблюдава институциите от опасности и да се уверите, че помещенията и работната сила са защитени
Сграда райони - Да наблюдава жители, посетители и сграда от потенциална опасност
Уебсайтове на екосистемата в облака на TimeTec
© 2020 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.